بیانیه ۱۴ کنشگر مدنی حوزه زنان در داخل کشور برای استعفای خامنهای و گذار از جمهوریاسلامی
هموطنان شریف؛
چهار دهه حکومتِ ولایت مطلقه فقیه منجر به حذف ضدانسانی نیمی از جمعیت کشور، “با همه ظرفیتها و تواناییهایشان” از حیث حقوق شهروندی برابر و کرامت انسانی شده است.
هموطنان آزاده؛
پس از انقلاب و برقراری رژیم جمهوریاسلامی، بسیاری از حقوق اولیه و انسانی ما زنان ایران سلب شد و جنسیت و هویت زنانه ما تحت قیمومیت ولایت مطلقه و جنسیت مردانه و فرهنگ مردسالارانه در آمد، و هر کس علیه این تبعیض جنسیتی لب به اعتراض گشود به توهین و تحقیر، ضرب و شتم و حبس و حتی در مواردی به شکنجه و اعدام گرفتار گردید!
در دنیائی که زنان بسیاری از کشورها در عرصههای سیاسی، اقتصادی، علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی پابهپای مردان به پیش میروند، در جمهوریاسلامی زنان همچنان برای حقوق اولیه انسانی تلاش میکنند!
هموطنان همدرد؛ ما ۱۴ تن از زنان داخل کشور، از فعالان حوزه جنبش زنان ایران در اعتراض به این “آپارتاید جنسی” که حاصل نگاه مردسالارانه نظام فقاهتی است، علیه این نظام ضدزن که ارزشهای انسانی ما را محو نموده است، به پاخاسته و خواستار گذار کامل از نظام جمهوریاسلامی و تدوین قانون اساسی جدیدی هستیم، نظام و قانونی که در آن کرامت و هویت و حقوق برابر زنان در تمامی عرصهها برسمیت شناخته شود. با احترام به میثاق ۱۴ تن از مبارزان این کشور که با شجاعت پرچم اتحاد و همبستگی ملی ایرانیان داخل و خارج از کشور را برافراشتهاند، ما فعالان جنبش زنان اعلام میداریم که طی ۴۰ سال حکومت جمهوریاسلامی، با زور و سرکوب و تصویب قوانین غیرانسانی و ضد زن از متن جامعه به حاشیه رانده شدهایم و ادامه این وضعیت برای ما قابل تحمل نیست.
لذا با اعتقاد به تساوی حقوق زن و مرد در تمامی عرصهها مبتنی بر اعلامیه جهانی حقوق بشر، خواستار حکومتی سکولار دموکرات با حفظ تمامیت ارضی ایران عزیز هستیم که بتواند تضمین کننده حقوق زنان جامعه باشد..
ما ۱۴ تن از فعالان حوزه حقوق زنان مصمم هستیم با شیوهای مدنی و بدون خشونت، مبارزه خود را همچون پیشقراولان آزادی وطن با گفتن “نه به جمهوری اسلامی” تا رسیدن به خواستههای کامل خود ادامه دهیم. خواستههای ما یک مطالبه ملی و حقوق بشریست که با پیوستن شما هموطنان به ما و حمایت از خواستههای ما میتواند به جنبشی فراگیر و سراسری تبدیل شود.
۱۴ مرداد ۱۳۸۹
۵ اگوست ۲۰۱۹
۱- شهلا انتصاری (فعال سیاسی، کارگری و حقوق زنان)
۲- نصرت بهشتی (معلم بازنششته و فعال حقوق زنان)
۳- فرشته تصویبی (فعال حقوق زنان)
۴- پروا (سکینه) پاچیده (نویسنده و شاعر و فعال حقوق زنان)
۵- گیتی پورفاضل (وکیل دادگستری و عضو کانون نویسندگان و فعال حقوق زنان)
۶- عزت جوادیحصار (فعال حقوق زنان)
۷- زهرا جمالی (فعال حقوق زنان)
۸- شهلا جهانبین (حامی حقوق زندانیان بیگناه سیاسی و فعال حقوق زنان)
۹- فاطمه سپهری (همسر شهید و فعال مدنی و حقوق زنان)
۱۰- مریم سلیمانی (فعال مدنی و حقوق زنان)
۱۱- سوسن طاهرخانی (دبیر بازنشسته و فعال مدنی و حقوق زنان)
۱۲- فرنگیسِ مظلوم (فعال مدنی و حقوق زنان، زندانی سیاسی و مادر سهیل عربی)
۱۳- نرگس منصوری (فعال مدنی و کارگری [عضو سندیکای شرکت واحد] و مدافع حقوق زنان، فرزند جانباز شهید)
۱۴- کیمیا نوروزیصابر (فعال مدنی و حقوق زنان)