دعوت 14 کنشگر حوزه زنان به “نه به جمهوری اسلامی” و همبستگی سراسری و ملی ایرانیان
ادامه این وضعیت برای ما قابل تحمل نیست
چهارده بانوی اندیشمند و دلاور میهنمان در حالی که زیر تیغ حکومت سرکوب و قتل و جنایت قرار دارند، در بیانیه 14 مرداد 1398 (15 گوست 2019) صدای بلند از داخل کشور “برای استعفای خامنهای و گذار از جمهوریاسلامی” بپاخاستند. این اقدام تاریخی و درخشان تعدادی از پیشتازان جنبش زنان ایران، شکوفه های 40 سال مقاومت و مبارزه زنان و مردان جامعه ایرانی می باشند که با وجود زخم های عمیق از استبداد و بربریت حاکمان، دوباره بپا خاسته تا پرچم آزادی و رهائی زنان و مردان ایران را برافرازند. آنها در بیانیه خود نوشتند:
هموطنان همدرد؛ ما ۱۴ تن از زنان داخل کشور، از فعالان حوزه جنبش زنان ایران در اعتراض به این “آپارتاید جنسی” که حاصل نگاه مردسالارانه نظام فقاهتی است، علیه این نظام ضدزن که ارزشهای انسانی ما را محو نموده است، به پاخاسته و خواستار گذار کامل از نظام جمهوریاسلامی و تدوین قانون اساسی جدیدی هستیم، نظام و قانونی که در آن کرامت و هویت و حقوق برابر زنان در تمامی عرصهها برسمیت شناخته شود.
ما فعالان جنبش زنان اعلام میداریم که طی ۴۰ سال حکومت جمهوریاسلامی، با زور و سرکوب و تصویب قوانین غیرانسانی و ضد زن از متن جامعه به حاشیه رانده شدهایم و ادامه این وضعیت برای ما قابل تحمل نیست.
لذا با اعتقاد به تساوی حقوق زن و مرد در تمامی عرصهها مبتنی بر اعلامیه جهانی حقوق بشر، خواستار حکومتی سکولار دموکرات با حفظ تمامیت ارضی ایران عزیز هستیم که بتواند تضمین کننده حقوق زنان جامعه باشد.
ما ۱۴ تن از فعالان حوزه حقوق زنان مصمم هستیم با شیوهای مدنی و بدون خشونت، مبارزه خود را همچون پیشقراولان آزادی وطن با گفتن “نه به جمهوری اسلامی” تا رسیدن به خواستههای کامل خود ادامه دهیم. خواستههای ما یک مطالبه ملی و حقوق بشریست که با پیوستن شما هموطنان به ما و حمایت از خواستههای ما میتواند به جنبشی فراگیر و سراسری تبدیل شود.
ایران در دل چهار دهه مقاومت در برابر سلطه حاکمان انسان ستیز، سلحشوران دلاور و آزاده بسیاری پرورش داده که بدون تردید می توانند در سکانداری تحولات سیاسی و اجتماعی اینده نقش تعیین کننده ایفاء کنند.
دیگر تردیدی نیست که جامعه ایرانی در آستانه یک انقلاب ملی و دمکراتیک قرار دارد که عیار زنانه آن پر رنگ خواهد بود. همین عنصر زنانه انقلاب آتی، از یکسو ضامن تامین لائیسیته و دمکراسی می باشد و از سوی دیگر ریشه جمهوری اسلامی را در کشور خشک خواهد کرد.
برای ارتقاء اقدامات کنشگران سیاسی به جنبش های اجتماعی “نه به جمهوری اسلامی”، بایستی بیانیه 14 نفره همگانی شوند و سنگرهای منشور؛ ” با اعتقاد به تساوی حقوق زن و مرد در تمامی عرصهها مبتنی بر اعلامیه جهانی حقوق بشر، خواستار حکومتی سکولار دموکرات با حفظ تمامیت ارضی ایران عزیز هستیم”، در اعماق جامعه، شهرها، روستاها، محلات، ادارات و کارخانجات ایجاد گردند.
–گفتگوی آقای حسن اعتمادی با دو تن از کنشگران (با نو شهلا انتصاری -فعال سیاسی، کارگری-، و بانو نصرت بهشتی معلم بازنششته و فعال حقوق زنان) خبر از حضور زنانی در میدان مبارزه می دهد که هر کدام سرداری از سازندگان ایران فردا هستند.
گفتگوی آقای حسن اعتمادی با دو کنشگر مدنی و از امضاء کننده ” 14 کنشگر حوزه زنان”، بازتاب داده می شود.