چرا روسیه به اوکراین حمله کرد؟
🍃به همان دلیلی که درسال ۱۲۲۳ قمری،به ایران حمله کرد و گرجستان وتالش وگنجه وشروان وباکورا ازکشور ما جدا کرد.
🍃به همان دلیلی که درسال ۱۲۴۱ قمری، با تجاوز به کشور، ایالات ایروان ونخجوان وبخش دیگر تالش راایران جدا کرد.
🍃به همان دلیلی که پس از عدم پذیرش درخواست روسیه از طرف مجلس ایران مبنی بر اخراج مورگان شوستر، درسال ۱۲۹۰ به تبریز و رشت وانزلی حمله کرد و وهزاران نفر از مردم رشت وتبریز وانزلی را قتل عام کرد. وتا جنگ جهانی اول درتبریزماند وتعداد زیادی از آزادیخواهان را اعدام کرد.
🍃به همان دلیل که درجنگ جهانی اول ، آذربایجان رااشغال کرد و فقر وفلاکت وبدبختی را برای مردم به ارمغان آورد.
🍃به همان دلیل که درسال ۱۹۰۷ شمال ایران را منطقه نفوذ خود اعلام کرد.
🍃به همان دلیل که درشهریور ۱۳۲۰ ودر جنگ جهانی دوم خاک ایران را اشغال کرد و با حمایت از حزب دموکرات آذربایجان ،قصد داشت آذربایجان را ایران جداکند و برای حمایت از نوکران خود درایران، تا مدتها پس از جنگ نیز ازایران خارج نشد.
🍃به همان علت که درسال ۱۲۹۱ شمسی به بهانه سرکوب شورش، مسجد گوهر شاد وحرم اما رضا را به توپ بست وسربازان روس با ورود به حرم امام رضا اموال حرم را به غارت بردند.
🍃به همان دلیل که با قلدری وبا استفاده از انفعال دولتمردان ما، بخش مهم وپر از منابع خزر را به خود اختصاص داده است.
🍃به همان دلیل که ازبرگ پرونده هسته ایی ما ، برای باج گیری از غرب استفاده می کند.
🍃روسیه روسیه است و در طول تاریخ منفعت طلب و افزون طلب و زیاده خواه وتوسعه طلب بوده است و برای رسیدن به مطامع خود براساس توصیه استالین عمل می کند که هدف وسیله را توجیه می کند.
فریدون آدمیت در کتاب اندیشه ی ترقی و حکومت قانون در عصر سپهسالار در خصوص سیاست روس ها در ایران می نویسد: «روس دشمن مطلق ایران بود، دشمن استقلال و آزادی و ترقی و تمامیت ارضی ما بود. ما را ناتوان و عقب مانده می خواست که سیاست صرف متجاوزانه نظامی و استعمار اقتصادی خویش را پیش ببرد با هر نقشه اصلاح و تغییری سرستیزگی داشت گفتهی امیر کبیر را شنیدیم که در خیال، کنستیتیون داشت و مانع بزرگ او روسیان بودند
«روسیه همواره تلاش کرده است از ایران به عنوان برگ برنده ای از کشورهای غربی خصوصا امریکااستفاده کند و به هیچ وجه در رئالیسم روسی خود در حوزه سیاست خارجی به ایران به عنوان شریک استراتژیک ننگریسته است.
برگرفته از فیسبوک