بکنند؟
در عکس بالا رضا حسین برو جمال پورکریم در ملاقات با مقامات سعودی
اینکه «مصطفی هجری «حاجی» شد! » خبری بود که دیروز صبح در شبکه های اجتماعی دست به دست گشته بود ولی حقیقت ماجرا را دیشب اکثر مردم ایران درگفتگو بی بی سی با شاهو حسینی درباره حضور یک عضو حزب دموکرات کردستان ایران در مراسم حج دیده اند همچنین فیلمی از شرکت اقای رضا حسین و جمال پورکریم نماینده حزب دمکرات کردستان ایران در فرانسه و مصاحبه و ملاقات با مقامات سعودی پخش شده است . جناب شاه حسنی نماینده حزب دمکرات کردستان ایران در مصاحبه با بی بی سی منکر وجود رابطه حزب خود با مقامات سعودی شد ولی عکس ها و مصاحبه ها چیز دیگری می گویند
همینجا از اقای رضا حسین برسئوال می کنم شما که شخصی سکولار هستید و هیجگونه اعتقاد دینی و مذهبی ندارید ؛ در مراسم حج چه می کنید؟ آیا حج از نظر شما عملی سیاسی _ عبادی محسوب می شود؟ ایا شما و نماینده حزب دمکرات به دعوت مقامات سعودی درمراسم حج شرکت کرده اید ؟
واقعیت این است که انکار وجود رابطه مابین مجاهدین خلق ، حزب دمکرات کردستان و برخی از سازمانهای بلوچی با مقامات اطلاعاتی سعودی بی فایده است . ایا بهتر نیست که این موضوع را اشکارا با مردم ایران در میان بگذارند. اگر استفاده از تضاد رزیم ایران با سعودی ها خوب است لطفا با صدای بلند از این رابطه دفاع کنید تا بقیه احزاب اپوزیسیون هم از آن بهر جویند . یعنی استدلال بیاورید و نه اینکه رابطه را پنهان کنید. آیا بهر برداری احزاب اپوزسیون دو کشور از تنش های ایران و عربستان امری صحیح می باشد؟ بعبارت دیگر جایگاه احزاب سکولار در جنگ سنی و شیعه چیست؟
شرکت شخصیت های سیاسی اپوزیسیون که کوچکترین نشانه مذهبی در زندگی آنان وجود نداشته است ؛ ناگهان در مراسم حج امسال ظاهر می شوند و سخنان سیاسی بر زبان می رانند در واقع حج امسال را این اقایان سکولار _ دمکرات سیاسی کرد ه اند. مراسمی که سعودی ها همراه در غیر سیاسی بودن مراسم حج تاکید داشته اند .
عربستان و ایران دارای اختلافات و اشتراکات زیادی با هم هستند که آشکارا «اشتراکات» این دو کشور بسیار فراتر از «اختلافات» آنان است و دیر و یا زود نا گزیر به تفاهم خواهند رسید . این دو کشور اشکار و پنهان به حمایت از گروه های مخالف سیاسی کرده اند
.سوال این است آیا جانب داری احزاب سکولار در این جنگ شیعه و سنی عملی درست سیاسی است و یا بعبارت دیگر در جنگ شیعه و سنی ، احزاب سکولار چه باید بکنند؟
شایان ذکر است که عربستان سعودی کشوری که در آن هیج حقی برای زنان و مردم عادی وجود ندارد . عربستان توسط 5000 شاهزاده سعودی اداره می شود، تنها مزیت این حکومت ارتباط خوب و دوستانه با غرب می باشد .سران این حکومت برخلاف آخوند ها ازبرکت روابط دوستانه باغرب توانستند به جایگاه 20 کشور صنعتی دنیا برسند و موقعیت سیاسی مهمی در منطقه تبدیل شوند.