چه کسانی امنیت جامعه را بخطر میاندازند؟! دفاع از خواست برحق جعفر عظیم زاده و اسماعیل عبدی
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
چه کسانی امنیت جامعه را بخطر میاندازند؟!
دفاع از خواست برحق جعفر عظیم زاده و اسماعیل عبدی.
بیش از سه دهه است که کارگران ایران در یک مصاف دائم و همیشگی از طرف قوانین سرمایه داری حاکم ، معیشت و زندگی شان تحت فشارها وتنگناهای مختلف قرار داشته است. از تحمیل دستمزدهای چندبرابر زیرخط فقرگرفته تا پرداخت نکردن بموقع دستمزدها، به مخاطره انداختن امنیت شغلی ودغدغه همیشگی با قراردادهای موقت و سفید امضاء، بوجودآمدن شرایط نا ایمن و قربانی دادنهای ناشی از حوادث درمحیط های کار، گسترش پیمانکاریها و شرکتهای واسطه ای وتسلط آنها بر معیشت کارگران، بیکارکردن روزافزون کارگران و ایجاد یک لشکر بیکاری چندمیلیونی با تبعات ویرانگراجتماعی، بوجودآمدن نسلی از کودکان کار و خیابان برای استثماری بیرحمانه در شرایط بی پناهی و بیحقوقی کامل، وبسیاری مصائب طاقت فرسای دیگر ، نمونه هائی هستند از آنچه که طی این دوران بر سر طبقه کارگر ایران آمده است.
همچنین درسالهای اخیر فشارها و تنگناهای معیشتی بر بخش بزرگی از معلمین تحت عناوین مختلفی چون معلمان آزاد، حق التدریسی، شرکتی، پیمانی وپیش دبستانی، عدم اجرای کامل قانون نظام هماهنگ پرداخت، مصوبات ناعادلانه دولت درمورد فرهنگیان شاغل و بازنشسته، دستمزدهای پائین معلمین، نابودی تدریجی آموزش و تحصیل رایگان ازطریق رشد فزاینده مدارس غیرانتفاعی و هیئت امنائی مراکز آموزشی و دهها مورد دیگر عرصه را بر زندگی و هستی معلمین نیز تنگ کرده است.
این وضعیت کارگران ومعلمین را درتقابل و مقاومت دربرابر تعرض و دست اندازی به سطح زندگی ومعیشتشان کرده است وسالهاست به مقاومت واعتراض برخواسته اند. از تهیه نامه ها و طومارهای اعتراضی تا اعتصابات بسیارگسترده و راهپیمایی و تجمعات مختلف در محیط کار و مجلس و وزارت کار وسایر اشکال اعتراضی که درجای جای این جامعه همچنان ادامه دارد.
گرچه نتایج این مقاومت ها و اعتراضات، موفقیتها وپیروزی ها و تجارب ارزشمندی را ببارآورده اما همواره با فشار و تهدید و سرکوب رو برو بوده که حاصل آن پرونده سازیهای امنیتی برای ده ها رهبر مبارز کارگران ومعلمین است.
اکنون دو تن از این رهبران زندانی جعفر عظیم زاده رئیس اتحادیه آزاد کارگران و اسماعیل عبدی دبیر کانون صنفی معلمان در حرکتی متحدانه علیه این فشارهای امنیتی به پاخواسته و در اعتراض به وارد کردن اتهاماتی از قبیل ” اجتماع و تبانی به قصداقدام علیه امنیت ملی کشور” به فعالیتهای صنفی وتجمعات و اعتصابات و اعتراضات کارگری ،اعلام کرده اند که از روز دهم اردیبهشت و درآستانه روز جهانی کارگر اعتصاب غذای خودرا آغاز میکنند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه ضمن ابراز نگرانی از سلامت این دو رهبر کارگری و معلمان پس از آغاز اعتصاب غذا، از خواست بحق و انسانی وقانونی آنها در اعتراض به امنیتی کردن فعالیت های صنفی وتجمعات و اعتصابات وبا رد اتهامات واهی از قبیل ” اجتماع و تبانی به قصداقدام علیه امنیت ملی کشور و تبلیغ علیه نظام” قاطعانه دفاع کرده و خواستار محاکمه مسببینی است که با اقدامات خود زندگی و آسایش و امنیت اکثریت جامعه را با تبعات ناهنجار اجتماعی ناشی از آن، به مخاطره انداخته اند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
۲۹ فروردین ۹۵