دوربینی یک مشکل رایج چشمی است که در آن اجسامی که در دور دست قرار دارند، واضح دیده میشوند و در عوض اشیای نزدیکتر تار به نظر میرسند.
این بیماری در عرصه سیاست هم وجود دارد و یکی از شناخته ترین بیماران دوربین، سید علی خامنه ای است.
مطالعه نطق این بیمار دوربین به مناسبت روز قدس، پریشان روانی او را نیز در برابر چشمان جهانیان قرار می دهد.
اشاره کوتاه به برخی نظرات سیدعلی:
۱-
“روز جهانی قدس با اشاره به تغییر جدی موازنه قوا به نفع دنیای اسلام و جبهه مقاومت، و در مقابل، افول آشکار قدرت آمریکا و رژیم صهیونیستی”.
این ادعای خامنه ای بر هیچ ارزیابی کارشناسانه استوار نیست. یک روضه آخوندی می باشد که ناظر بر تحمیق پوپولیستی عوام است.
واقعیت را می توان از متحدین و متخاصمین رژیم اسلامی در منطقه دریافت.
متحدین رژیم اسلامی ایران در منطقه و جهان، به تعداد انگشتان دست هم نمی رسند.
۲-
“تأکید بر اجرای مطالبه منطقیِ همهپرسی از همه ساکنان اصلی فلسطین برای تعیین نظام سیاسی این کشور، خطاب به مجاهدان فلسطینی گفتند: مبارزه مشروع و اخلاقی خود با رژیم غاصب را به قدری ادامه دهید که ناچار به قبول این مطالبه مترقی شود.”
این یکی از دلایل آشکار بیماری دوربینی و پریشان روانی سیدعلی است. آنچه را در مورد اسرائیل گفته اند، در مورد ایران و ملت ایران صادق است که به اسارت شبکه های مافیائی – اسلامی داخلی و منطقه ای درآمده و جامعه شهروندی ایران خواهان همه پرسی با ایجاد پیش شرط های دمکراتیک آن هستند تا از شر حکومت نکبتار اسلامی رها شوند.
ملت ایران خواهان تامین حق خود در تعیین سرنوشت خویش است که البته تحقق چنین خواستی نه به شیوه مسالمت آمیز و نه در چارچوب این نظام میسر است.
به نظر می رسد که سیدعلی خامنه ای هنگامی متوجه بیماری سیاسی دوربینی خود خواهد شد، که توسط یک انقلاب غافلگیر شود.
۳-
“ماجرای فلسطین را مهمترین و زندهترین مسئله مشترک امت اسلامی دانستند.”
حکایت باز کردن دکان “امت” اسلامی خمینی، از همان آغاز محکوم به شکست بود و دیدیم که در چهار دهه گذشته، “امت اسلامی” توسط همدیگر دریده شدند و نه مردمان غیر مسلمان.
واقعیت این است که خروجی همبستگی و همپیمانی بر بنیاد دین. نژاد، ایدیولوژی، قومیت، ارتجاع و فاشیسم است و به آزادی، داد، دمکراسی و لائیسیته نمی انجامد.
خامنه ای همچنان در حال و هوای شعارهای پوچ، پوپولیستی، ویرانگرانه و ورشکسته چهار دهه پیش است و به دلیل دوربینی سیاسی (البته دوربینی سیاسی خامنه ای معطوف به دوران بربریت است و نه آینده) ، حفره پیش پای خود را نمی بیند.
۴-
خامنه ای گفت: “ملت در غرب آسیا اسرائیل نه یک کشور که یک پادگان تروریستی علیه ملت فلسطین و دیگر ملتهای مسلمان است، بنابراین مبارزه با آن، مبارزه با ظلم و تروریسم و وظیفهای همگانی است.”
اقای سیدعلی حکایت ایران را تبیین کرده، که ملتی تاریخی در اسارت حاکمیتی تروریستی گرفتار شده و مبارزه همگانی ملی یک وظیفه مبرم شهروند ایرانی است، اما به دلیل بیماری دوربینی، حکایت جامعه ایران ندیده و برای فلسطین روضه می خواند.
جهانیان در دیماه ۱۳۹۶ و آبانماه ۱۳۹۸ دیدند که پادگان ترور و جنایت در خاورمیانه کجاست. حکومت اسلامی بنا به ذات خود، با تزویر، تجاوز، ترور، غارت و جنایت عجین است.
۵-
“ضعف و تفرقه در امت اسلامی را زمینهساز غصب فلسطین دانستند.”
آقای سیدعلی به مهمترین موضوعی اشاره کرده اند که اتفاقن موجب تداوم حکومت غصبی، مستبدانه و غارتگرانه خود شده است.
جامعه ایرانی در یک همبستگی ملی، دمکراتیک، لائیک و سوسیال می توانند از استبداد عبور کند.
۶-
خامنه ای از ” نشانههای سیر نزولی و افولیِ اردوگاه غرب” سخن گفت.
او در شرایطی صورت خود را با سیلی سرخ نگه می دارد که اسلام سیاسی، منفورترین جریان سیاسی، دینی و اخلاقی جهانی شده است. او بر اساس کدام پشتوانه کارشناسانه، چنین ادعائی را طرح می کند؟ تقسیم بندی غرب و شرق بر بنیاد اعتقادات دینی و ایدئولوژیک پایان یافته و بیداری فرهنگی و سیاسی جهانی، نوید فصل تازه ای برای بشریت دارد، که هسته آن گسست از خرافات و برچیدن بساط خرافه گرایان، بیدادگران و تبعیض گرایان است.
۷-
سیدعلی گفت: “جوان فلسطینی که یک روز با پرتاب سنگ از خود دفاع میکرد، امروز با پرتاب موشک نقطهزن به دشمن پاسخ میدهد.”
او با این سخنان می خواهد بر اشراف اسرائیل بر حساس ترین مراکز رژیم و توان هدفگیری آنها پنهان کند؟ این سیاست، فرهنگ و منش جنگ طلبانه مربوط جامعه ایرانی است ویا متعلق به شبکه های مافیایی دینی حاکم می باشد؟
هنوز پیام “نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران” توسط حاکمان فهمیده نشده و نخواهد شد.
ملت ایران ۴۲ سال است که هزینه جنگ طلبی حاکمان و “آزادی قدس” را می دهند.
چرا؟
پاسخ روشن است؛ حکومت اسلامی بی ربط ترین نطام سیاسی به ایران و ایرانیان است.
۸-
“خاطرنشان کردند: مبارزان فلسطینی میتوانند یک همهپرسی با شرکت همه ساکنان اصلی فلسطین از هر قوم و دین از جمله آوارگان فلسطینی مطرح کنند که نتیجه این همهپرسی نظام سیاسی کشور را معین میکند. آن نظام سیاسی آوارگان را به داخل برمیگرداند و سرنوشت بیگانگان سُکنیگزیده را تعیین میکند. گفتند: مجاهدان فلسطینی، مبارزه مشروع و اخلاقی خود با رژیم غاصب را باید به قدری ادامه دهند که ناچار به قبول این مطالبه شود.”
(نقل قول ها؛ برگرفته از ایلنا)
در نقل قول پایانی، رهنمود سیدعلی به فلسطینی ها را، ما ایرانیان به جان و دل می پذیریم و از حق مشروع در بیانیه جهانی حقوق بشر مبنی بر حق قیام علیه جباریت، استفاده می کنیم تا حکومت اسلامی را به گورستان تاریخ بفرستیم.
در پاسخ به سخنان خامنه ای در روز قدس؛ “مطالبات” فلسطینی ها، مطالبات ملت ایران هم هست.
اقبال اقبالی08.05.2021